Plåt och isolering


Rörtema har specialiserat sig på isolering och isolerplåtslageri. Kunskapen för traditionellt plåtslageri finns givetvis hos våra medarbetare.
Fördelen med att ha denna del i företaget är att den oftast hänger ihop med rörinstallationer.
Synergieffekten blir att vi kan erbjuda kunden en totallösning på installationer och kunden behöver endast en kontakt för uppdraget. Avdelningen utför även uppdrag för andra kunder som t.ex. rör-, bygg- och fastighetsföretag.

Plåt/isolering/smide


Plåt och isolering är en specialitet där vi har specialverktyg och stor kunskap om maskiner och processer.

Våra plåtarbetare har tillgång till bockmaskiner och andra verktyg för att hjälpa dig med diverse plåtarbeten du kan tänkas behöva hjälp med. Både du som företag och du som privatperson är välkommen att höra av sig om du behöver hjälp.  Vi har stor erfarenget av plåt och isolering från arbete både privat och på stora företag. Vi utför bland annat Allt inom VVS, undertak, verkstadsarbeten, svetsning, rostfria arbeten, isolering, plåtslageri, smidesarbeten, processrör samt livsmedelsrör. Vi tillverkar även t-rör och utför maskinbearbetning i vår välutrustade verkstad.

Om du är i behov av isolering av dina rör antingen vid VVS-installation eller om du tycker att den gamla isolering ser till åren. Så hjälper våra isolerare till att hjälpa dig. Vi gör jobb åt både dig som privatperson eller dig som företagare.

plåt

Plåt och isolering här en bit bockad plåt

plåt och isolering plåtbockning

Vi har maskiner för att all sorts tillverkning inom plåt och isolering