Process- och industrirör


Rörtema utför alla slags rörarbeten i dom flesta material och kvalitéer t.ex. rostfritt, syrafast, koppar, plast och stål.

Rörtema har kunskapen och möjligheten att utföra rörarbeten till både processindustrien(livsmedel, läkemedel etc). Vi utför licenssvetsning med röntgenkrav. Vår kompetenta personal tar hand om installationen från början till slut.

I vår välutrustade verkstad prefabricerar vi arbeten så att vi snabbt kan montera rörsystem ute hos våra kunder för att minimera driftstopp och säkerställa kvalitet.

Vi utför även legotillverkning vid behov.

 

Process- och industrirör


Vi utför alla slags rörarbeten i dom flesta material och kvalitéer t.ex. rostfritt, syrafast, koppar, plast och stål.

Allt från avloppsrensningar till licenssvetsning med röntgenkrav utför vi till våra kunder. Vår duktiga och välutbildade personal tar hand om installationen från början till slut, med rätt utrustning och kompetens.

I vår rörverkstad prefabricerar vi arbeten så att vi snabbt kan montera rörsystem ute hos våra kunder för att minimera driftstopp och säkerställa kvalitén. Med hjälp av våra egna avdelningar isolering, plåt, matt, golv och undertak kan vi idag även erbjuda Process- och industrirör helhetslösningar på olika installationer för både privat- och företagskunder.

Med leverantörer som t.ex. Ahlsell, Dahl och Damstahl kan vi säkerhetsställa snabba leveranstider till våra kunder.

Från början var vi specialiserade på VVS-arbeten och processrör. Men genom att utvidga vårt ursprungliga arbetsområde till att även omfatta mattläggning, isolering och undertak, vilket blev naturligt när vi fick medarbetare med hög kompetens inom dessa områden. Så kan vi idag leverera helhetslösningar till våra kunder.

Kontakta oss när det gäller allt från STORA projekt för industrin, till mindre projekt för privata hushåll. Vi hittar tillsammans den bästa lösningen och vi är verksamma i hela Sverige från kontoret i Nyköping.

Process- och industrirör  utför vi golvarbeten åt bland annat Klövern, SSAB, Kyrkan och några andra byggföretag samt privatpersoner. Avdelningen består för närvarande av 4 stycken golvläggare och en lärling.

Vi utför alla slags rörarbeten i dom flesta material och kvalitéer t.ex. rostfritt, syrafast, koppar, plast och stål. Process- och industrirör

vvs1

Process- och industrirör

galleri2

Vi gör process- och industrirörs lösningar för alla företag