Verkstad


I våra rymliga lokaler på 1000kvm kan vi med hjälp av vår stora, moderna maskinpark utföra verkstadsarbeten i de flesta förekommande material. Vår maskinpark består av svarvar, fräsar, t-drill, bockmaskiner, olika slags svetsar, plåtsaxar, kantpressar, bockmaskiner, glasbläster.
Här vi kan prefabricera våra egna rörsystem och smidesarbeten samt även utföra uppdrag, skräddarsydda efter kundens behov.

Vi samarbetar även med andra lokala företag när våra projekt kräver extern kunskap maskinbearbetning.

Inget uppdrag är för litet eller stort.

Några exempel på projekt som passerat genom vår verkstad de senaste åren:

Jumbotronfästen i aluminium till ett av Europas största restaurangprojekt.

Vattenledningsrör i stål till Kina.

Inredningsdetaljer i koppar & mässing till en av Sveriges största hotellkedja.

Verkstad

I vår rymliga lokaler på 1000kvm kan vi med hjälp av vår stora, moderna maskinpark utföra verkstadsarbeten i rostfritt, stål , plast , järn och aluminium. Med hjälp av svarvar, fräsar, t-drill, bockmaskiner och olika slags svetsar tillverkar vi våra egna rörsystem och vi utför även arbeten i plast.

I våran verkstad har vi även dom flesta möjligheter att göra sånt som vi inte har möjlighet med när vi är ute hos dig eller ditt företag och arbetar. Vi har personal som står redo att hjälpa just dig.

Vi utför bland annat Allt inom VVS, undertak, verkstadsarbeten, svetsning, rostfria arbeten, isolering, plåtslageri, smidesarbeten, processrör samt livsmedelsrör. Vi tillverkar även t-rör och utför maskinbearbetning i vår välutrustade verkstad.

Firman är våtrumscertifierad och har sedan starten utfört otaliga arbeten åt större företag som till exempel SSAB, Scania, Coca-Cola, Kavli Unilever Spendrups,och Catena för att nämna några.
Hör av er till oss för mer information!

omoss2

I vår verksatd finns kunnig personal och moderna maskiner