VVS


VVS-installation, renovering, restaurering, nyinstallation, läckage eller stopp i avlopp. Vår personal är redo att hjälpa er.

I dag jobbar VVS avdelning i huvudsak med kundanpassning av lokaler till större fastighetsbolag. Allt från ren VVS till olika värme- och kylsystem, tryckluft mm

Vi har lösningen på era problem. Går du i renoveringstankar, eller vill du ha en nyinstallation? Kontakta oss tidigt i processen.

 
 

VVS


VVS-installation, renovering, resturering, nyinstallation, akutläckage eller stopp. Våra bilar är fullutrustade och är redo att anta dina problem.

Men givetvis så kan vi inte ha allt i våra bilar men då är det bra att vi har återförsäljare som Dahl och Ahsell. Där får vi tag i det mesta som vi behöver. Behöver vi beställa in någon specialdel tar detta inte mer än någon dag.

Så därför kan vi erbjuda snabba jobb där du inte behöver uppleva några längre uppehåll i din vardag.

Stora eller små jobb, företag eller privatpersoner.

Det du har problem med har vi lösningarna på. Går du i renoveringstankar, eller vill du ha en nyinstallation? Kontakta oss för rådfrågning om hur du kan göra för att det ska bli så bra som möjligt, med din nya installation och vad det kan tänkas komma att kosta.

Stopp i avloppet ?

Du har säkert varit med om nångång att det har blivit stopp i ett avlopp. Kök, toalett, diskho eller brunn. Lika tråkigt är det varje gång och ibland kan det bli för mycket. Eller är det första gången för dig och vet inte hur du ska göra eller vad som har hänt? Ingen fara. Kontakta våra rörmokare så kommer dom ut på plats och bedömer hur allvarligt det är och meddelar dig vad som kommer att behövas att åtgärdas.

Med stor vana och erfarenhet tar dom hand om ditt avloppsproblem. Vi hjälper dig med problemet och ger dig tips så att det inte ska uppstå igen. Du slipper smutsa ner dig. Smutsen tar våra rörmokare hand om.

processvvs